Beoordelingen van iWok and Go Eindhoven

Recente recensies van iWok and Go Eindhoven

5 sterren na 62 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed ! ga zo door :)

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkerste wok die ik ooit heb gegeten pfff heb weer zin gekregen

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel bereid, snel geholpen, heerlijk eten, goede prijs.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In mijn eten zat weinig saus, waardoor je ook minder smaak proeft. Er zaten ook veel andere groeten in die ik niet had besteld.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed, alleen zat mijn bestelde drinken er helaas niet bij.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en op tijd klaar

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service en eten is zo lekker!! Kom altijd graag terug!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker aangeraden!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Moest nog naar best rijden in de auto en ze hebben het aardig ingepakt in aluminiumfolie. Top! Was nog heet toen ik thuis kwam.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service is perfect udon noedels waren zoals gewoonlijk weer heerlijk. Alleen de gebakken rijst vond mijn vrouw te nat doir de saus van de groeten en er zaten.maar een stuk of 4 garnalen tussen ze heeft maar 3 hapjes ervan genomen. Jammer.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De laatste keer zaten de extra garnalen er niet bij, dat is dit keer heel netjes opgelost toen ik het aangaf. Eten was heerlijk zoals altijd!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top kwaliteit en service!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd wanneer ik naar Eindhoven kom, ga ik bij de iWok&go eten omdat de mensen hier super vriendelijk zijn en het eten vers wordt bereid. Er is natuurlijk een groot aanbod aan voedselketens in Eindhoven maar dit is een zekere aanrader! Altijd genieten van vers en kwalitatief geweldig voedsel!!!!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie service en lekker gegeten!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd zeer tevreden van de lekkere rijstmaaltijden! Snelle service en ideaal dat je zelf de groenten kan uitkiezen, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vers, warm en goede verhouding!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Topshow! Bestellen is makkelijk, bereiding snel en de kwaliteit vertrouwd.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sorry hoor maar dit komt nooit in de buurt van Eazie wok. Satesaus is niet te vreten!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere wok zoals gewend!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

ondanks de Corona crisis snel en adequaat geholpen. De wokjes waren heerlijk.....

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een saus vergeten voor het eerste x. Het is nog steeds lekker

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom mij pijpen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer vanouds lekker, goede en snelle service precies op tijd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Met rijst was droog .mag meer saus.maar met noodles was lekker!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De online bestelling ging prima. Ik ben blij dat je nog eten kunt afhalen daar, het was weer heerlijk zoals altijd

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was super snel klaar, en echt weer heerlijk gegeten! Dit is en blijft mijn favoriete wokrestaurant.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen gebruiksvriendelijke website en bestelling stond keurig netjes klaar op de afgesproken tijd. Top

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Wok van Eindhoven !

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, super lekker eten!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heel erg goed ! makkelijk te bestellen via internet, en erg goed geregeld bij het afhalen. erg klantvriendelijk ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk dat jullie besloten hebben om op deze manier door te gaan, wij begonnen jullie door corona al behoorlijk te missen. wij wensen jullie veel succes verder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Je hebt de keus om je hele wokgerecht samen te stellen tot in detail. Heerlijk eten en fijne service. Eten is ook altijd snel klaar!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als je online besteld en je kiest vegatarisch(zonder tofu) kan je 5 groentes kiezen. Als je in de winkel besteld mag je er 6 kiezen.. dat is een beetje raar. Verder was het heerlijk zoals altijd

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

👌🏼👌🏼👌🏼

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik was even in depressie dat de Iwok dicht was, m’n leven is weer compleet nu. Minimaal 1x per week wokjes dag.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam spontaan spuitend klaar toen ik de 1e hap nam. Wat een hemelse wok

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste wok ever!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kanker lekkere wok

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, eten naar behoren, en mogelijkheid voor extra keuzes erbij. Alleen al daarvoor zou ik 5 sterren kunnen geven. Maar nadeel is dat je 25 eurocent extra voor I-DEAL betaalwijze moet betalen.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vertrouwd lekker!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd de lekkerste wok in de regio De extra kroepoek was lekker.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

wokjes weer heerlijk, wij hadden ze gemist! Ook een lekker zakje kroepoek erbij, top.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Te weinig saus was gewoon droog. En dat terwijl ik aangegeven had extra saus. Jammer! Normaal loop ik terug als het een keer niet goed gaat, maar met afhaal kan dat helaas niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.